top of page
IMG_8622.jpeg

Wanneer ga jij mee?

IMG_9949.jpeg

Voor iedereen!

Tijdens het introductie dagdeel in Nederland, kijken we samen naar de mogelijkheden en verwachtingen . We kijken samen naar de ervaringen van iedereen en aan de hand hiervan stel ik routes op, zodat het voor iedereen een onvergetelijke EpowerXperience wordt.

Omdat wij klein zijn en alles zelf organiseren, zijn wij erg flexibel. Dus laat weten wat je wensen zijn dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Alles is mogelijk maar een idee voor een weekend kan zijn:

Dag 1:

Nadat je in de vroege ochtend bent vertrokken vanuit huis kom je aan bij bij de locatie waar je verblijft. We checken in bij het pension. (In overleg zou je eerder kunnen komen om je vakantie te verlengen.)

In de avond hebben we een korte instructie over de EMTB

Dag 2: Na het ontbijt en een korte briefing gaan we op pad voor de eerste bike dag. Onderweg maken we een aantal stops voor koffie Lunch enz. Deze dag starten we in Brixen im Thale en gaan we met de gondel omhoog, onderweg doen we de plaatsen Soll, Sheffau en Elmau aan.

Aan het einde van de dag sluiten we de dag af met een drankje op een mooie plek. Hier kunnen we met sterke verhalen de dag doornemen en de wensen voor de volgende dag bespreken.

Dag 3: Na het ontbijt gaan we op pad voor de 2e bike dag, we starten in Brixen im Thale en nemen in Westendorf de gondel omhoog. We doen deze dag de plaatsen Aschau en Kirchberg aan. Onderweg doen we koffie met iets lekkers en gaan we heerlijk lunchen onderweg. We sluiten wederom af met een heerlijk drankje met mooie verhalen over de gedane rit.

Dag 4: Dit keer gaan we na het ontbijt richting Kirchberg waar we met de gondel omhoog gaan dit keer rijden we door het gebied van de legendarische plaats Kitzbühel waar de bekendste skiwedstrijd ter wereld plaats vind de Hahnenkamm rennen. Uiteraard nemen we even de tijd om hier rond te kijken. Onderweg gaan we weer Lunchen en stoppen we voor koffie en versnaperingen. De dag sluiten we weer af met een drankje moe en voldaan kunnen we nog even bijpraten over de afgelopen dagen.

Dag 5: In de ochtend moeten we helaas weer uitchecken bij de accommodatie en vertrek je daarna weer richting huis. (In overleg zou je langer kunnen blijven om je vakantie te verlengen.)

Tijdens deze dagen zijn we flexibel in de routes die we doen, afhankelijk van het niveau kunnen we rijden over eenvoudige routes met mooie vergezichten of we pakken iets meer uitdaging en rijden over de MTB Trails. Alles is mogelijk in deze MTB Arena ten midden van de Kitzbühler Alpen in Tirol.

Tijdens deze trip hebben wij geen klok en nemen we alle tijd om het maximale er voor je uit te halen.

Prijsvoorbeeld bij een EpowerXperience in Oostenrijk:

 • Gebruik van een high performance EMTB van het merk Thok.

 • Lift pas Skiwelt, Kitzski en toegang tot MTB trails

 • 4 Overnachtingen in Haus Steiner of Pension Brixen im Thale 

 • Introductie dagdeel in Nederland

 • Bidon en t-shirt 

EpowerXperience 975,-

Eigen EMTB 150 euro korting

Prijsvoorbeeld bij een luxe all in EpowerXperience in Oostenrijk:

 • Gebruik van een high performance EMTB van het merk Thok.

 • Lift pas Skiwelt, Kitzski en toegang tot MTB trails

 • 4 Overnachtingen in Haus Steiner of Pension Brixen im Thale 

 • 3 ochtenden Luxe ontbijt in een berghut op hoogte. 

 • 3 dagen Lunch in een berghut op hoogte. 

 • 4 avonden diner waarvan 1 avond in een restaurant in de bergen, 1 Pizza avond, 1 avond in het centrum van Brixen im Thale en 1 avond in Westendorf of Kirchberg naar keuze. De Diners zijn incl. 3 drankjes naar keuze

 • Introductie dagdeel in Nederland

 • Bidon en t-shirt 

Luxe all-in EpowerXperience Oostenrijk  1250,-

Eigen EMTB 150 euro korting

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Neem gerust contact op om samen je ideeën te bespreken.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

IMG_9954.jpeg

Accomodatie

Tijdens de EpowerXperience maken we gebruik van 2 schitterende appartementen van Haus Steiner.

Prachtige appartementen voor 5 personen per appartement met 2 slaapkamers, gelegen in Brixen im Thale langs een prachtig bergbeekje met mooie uitzichten op de bergen.

Het centrum van Brixen kunt u te voet bereiken.

De appartementen met grote hal,  2 slaapkamers en badkamer, heeft een gezellige woon/eetkamer met afwasmachine, TV met o.a Nederlandse zenders. De appartementen hebben toegang tot een grote gezamenlijke omheinde tuin. Tevens kunt u gebruik maken van tuinmeubels, ligstoelen en de barbecue. Gereserveerde parkeerplaatsen voor het huis.

 

Als het Haus Steiner bezet is maken we gebruik van Pension Brixen im Thale.

 

Dit is een pension in een schitterend authentiek pand van maar liefs 400 jaar oud, de eigenaren hebben recent besloten het rustiger aan te gaan doen. We kunnen hier nog gebruik maken van 2 kamers en een schitterende tuin. Het ontbijt is geregeld aan de overkant van de weg bij de Brixnerwirt, hier kun je in de avond ook heerlijk eten en genieten van een drankje.

Haus-Steiner

Pension Brixen im Thale

Martijn Kettering

Harold is een super instructeur, zonder veel ervaring op de EMTB verschillende afdalingen en trails kunnen doen. Wat een heerlijke ervaring, prachtige routes en afdalingen,gezellige en mooie tussenstops. Al met al een ervaring die ze mij niet meer afpakken.
Super ervaring gehad in het mooie Oosterrijk! Zelf ben ik niet de beste emtber maar met de goed uitleg, mooie en uitdagende routes gefietst! in een woord TOP.

Marcel Meulenkamp

Michel Olthaar

Mooie afwisselende routes gereden met voldoende uitdaging. Een geweldige ervaring en een absolute aanrader. De sun trail afdaling naar Brixen was het hoogtepunt van de dag. 
eten oostenrijk michel.jpeg

Bernard Frankes

Een super weekend, wat een uitdagende ervaring, grenzen verlegd. Schitterende omgeving. GENOTEN van dit alles.

Niels Mengerink 

We hebben een geweldig weekend gehad! Harold heeft mooie routes voor ons uitgestippeld die ook voor onervaren mountain bikers goed te doen waren. Met genoeg gezellige tussen stops waar we van de mooie omgeving konden genieten. Echt een aanrader als je van een actieve vakantie houdt.
9f5cd6ad-4308-49a2-81b5-abc1866fe7c0.jpg
bottom of page