top of page

Helibike

Wanneer ga jij mee?

epowerxperience mountainbike vakantie Oostenrijk Thok E-bikes
heli bike.jpg

Helibike

Iedereen die ooit heeft gedroomd van een heel bijzondere mountainbike ervaring, is in Zermatt precies aan het juiste adres! Ongerepte singletrails en unieke uitzichten wachten erop ontdekt te worden. Air Zermatt vliegt mountainbikers samen met een gids naar een van de drie berglandingsplaatsen. Vanaf elke plek zijn er eindeloze trails die ergens in het dal eindigen.

Rond Zermatt zijn er drie officiële berglandingsplaatsen, die door Air Zermatt worden bediend voor helikoptervluchten.

 

De vertrekpunten vanaf de landingsplatforms bij Äschihorn en Alphubeljoch leiden over gletsjers, daarom kunnen deze helibiketochten alleen samen met een berggids worden gedaan. Afhankelijk van de condities kan het zijn dat we eerst een stuk over de gletsjer rijden! Als de landingsplaats bij Unterrothorn echter toegankelijk is, is de begeleiding van een berggids niet verplicht.

 

Het waanzinnige aan deze mountainbike trip is dat helikoptervervoer nodig is om op de start plekken boven op de berg te komen.

 

Welke van de drie berglandingsplaatsen ook wordt gebruikt voor helibiken, deze unieke ervaring zal voor elke mountainbiker een onvergetelijke ervaring zijn!

 

Vlieg en bike met ons mee!

 

Deze EpowerXperience stemmen we af in overleg met de deelnemers, de Heli bike trip neemt afhankelijk van de wensen een halve dag in beslag, een langere rondvlucht bijvoorbeeld rondom de Matterhorn kan extra bijgeboekt worden. De overige dagen van deze EpowerXperience rijden we in deze schitterende omgeving wat een waar Mountainbike paradijs is.

bottom of page