top of page
IMG_0582.JPEG

Ons verhaal

mountainbike gids instructeur Thok E-bikes

Ons verhaal

epowerxperience mountainbike vakantie Oostenrijk Thok E-bikes

Nadat we veel in Oostenrijk zijn geweest hebben we in 2018 een chalet gebouwd in Brixen im Thale midden in de Kitzbuhleralpen waar we inmiddels rond de 100 dagen per jaar verblijven. Hier zijn we enthousiast geraakt over de EMTB nadat we hier een aantal keren een EMTB hebben gehuurd zijn we zo enthousiast geworden dat we naast onze motorzaak in Nederland dealer zijn geworden van 2 Italiaanse merken EMTB namelijk Thok & Malagutti. Dit zijn beide High Performance EMTB.

Langzaam aan begon het idee van EpowerXperience te groeien om zo mensen kennis te laten maken met de EMTB en de fantastische omgeving in ons geliefde Oostenrijk. In 2023 hebben we besloten te stoppen met de motorzaak en volledig door te gaan met EpowerXperience. Geweldig om onze passie over de EMTB en Oostenrijk te kunnen delen met andere mensen en ze een onvergetelijke actieve vakantie te laten beleven.

Ik heb jarenlange ervaring met MTB en Motorsport en ben daarnaast Paragliding (tandem) piloot en fanatiek wintersporter, ook ben ik meer dan 20 jaar werkzaam bij de Brandweer en zit het met de “eerste hulp” onderweg wel goed. Tijdens de vele weekenden op de EMTB met vrienden en kennissen in het gebied van de Kitzbüheleralpen ken ik inmiddels blindelings de weg om je een onvergetelijke tocht te laten maken.

Graag laat ik je kennismaken met de EMTB en je zult ervaren dat je langere tochten kunt maken en net als met een wintersport vakantie de hele dag het gebied door kan. En zo met elkaar kunt genieten van de omgeving met op tijd een hapje en een drankje.

Als je nu een absolute beginner bent of al wat meer ervaring hebt op de MTB graag neem ik je mee en begeleid ik je of jullie tijdens deze trip, samen maken we er een onvergetelijke trip van waar je nog lang aan terugdenkt. Twijfel je nog neem vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Wanneer ga jij mee??

Harold van der Neut

bottom of page